MC Klemmen OML

Modulair

Klemoplossingen die bestaan uit afzonderlijke of scheidbare elementen. De basislengte bepaalt de klemcapaciteit. Alle andere onderdelen blijven hetzelfde. Vaste en beweegbare veerbekken vormen de basisconfiguratie voor de meest flexibele werkoplossingen. Dit modulaire systeem biedt het maximale aantal werkcombinaties, met een minimale investering in apparatuur.De platen zijn verkrijgbaar in verschillende geometrieën en zelfs aan 2 of 3 zijden te gebruiken. De precisieplaten garanderen topkwaliteit. De speciale coating, afgestemd op het materiaal, geeft de bewerking een perfect resultaat.

Duurzaamheid

Alle componenten zijn gemaakt van overmaatse staalprofielen, waardoor de uitrusting robuust is. Slijtage-delen zijn speciaal behandeld om een oppervlaktehardheid van 50/60 HRC te behalen. Alle niet-gemalen oppervlakken worden verbrand, zodat zij beschermd zijn tegen corrosie.

Snelle verandering

Een gepatenteerd systeem zorgt voor een snelle herpositionering van de klemkappen. De klembek wordt licht van de basis opgeheven en naar de volgende klempositie geduwd en vervolgens op zijn plaats gezet. Deeloverschrijdingen en grootteveranderingen kunnen snel en gemakkelijk gemaakt worden. Het gewicht van 25 kg (55 lb) voor de 150 mm. x 200 mm. (6 "x 8") zorgt voor een gemakkelijke beweging.