OML, Officina Meccanica Lombarda

Sinds 1 juli 2014 exclusief vertegenwoordigd in Nederland bij ASP.

Klemmen MC

Klemoplossingen die bestaan uit afzonderlijke of scheidbare elementen. De basislengte bepaalt de klemcapaciteit. Alle andere onderdelen blijven hetzelfde. Vaste en beweegbare veerbekken vormen de basisconfiguratie voor de meest flexibele werkoplossingen.

Klemmen TC

OML is helemaal van deze tijd. Zij passen de nieuwste technologie toe om met de beste producten de beste oplossing voor hun klanten te bieden. Standaard worden de Sintergrip-bekken gratis bijgeleverd. Om de klant kennis te laten maken met de innovatie Sintergrip wat door OML zelf is ontwikkeld.

APS (Automatic Positioning System)

Het APS-system is een universele connectie tussen de machine, het klemsysteem en/of het werkstuk. De flexibiliteit van de APS systemen brengt positionering en klemmen in een operatie.

Sintergrip

Spannen op 3,5mm om het werkstuk in één bewerking te kunnen maken (zeker op een 5-assige machine) en om geld te besparen op het nog onbewerkte materiaal. Ideaal voor de duurdere materialen, zoals: aluminium en titanium.

Touchdex

De Touchdex is een vierde as die breed inzetbaar is. Door de kleine afmeting, zonder motor, kan hij op bijna alle machines ingezet worden. Bij het indrukken van de pin, die bovenop zit, kantelt de plaat. Deze plaat kan minimaal 1°, of 5° graden gekanteld worden en maximaal 90° graden. Perfect om van meerdere kanten het product te bewerken, zonder het product te draaien. De Touchdex is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken.

IMG

OML heeft een nieuwe 3 in 1 klem ontwikkeld met een gepatenteerd systeem. Inclusief Sintergrip!

Deze klem biedt alle opties op het gebied van het klemmen van een werkstuk.

1. Zelf centrerend
2. Dubbel klemmend
3. Vaste bek

OML PROMO 2022