“ASP zorgt voor minder zorgen & meer tijd op werkvloer”

 In september 2019 bestaat JR Fijnmetaal 2 jaar. Ruben Verdonschot en Johan van de Spijker zijn samen 2 jaar geleden begonnen met het in de avonduren werken met één machine, omdat ze altijd al de ambitie hadden om voor zichzelf te beginnen.

Dat liep zo goed en de avonduren waren al snel onvoldoende, doordat vanuit de markt veel vraag kwam naar de hoog kwalitatieve &  goed geleverde producten. Dit was de kans voor Ruben & Johan om zich volledig op hun eigen bedrijf te richten en ze besloten om zich fulltime in te zetten voor JR Fijnmetaal.

Nu, bijna 2 jaar later, hebben ze 5 machines & 2 medewerkers in dienst en zijn hierdoor uitgegroeid naar een volledige toeleverancier voor de metaal bewerkende industrie. Hun samenwerking met All Special Products ASP BV heeft hen daarbij geholpen.

“All Special Products ASP BV is voor ons een belangrijke factor hierin geweest. Doordat ASP een totaalleverancier is en een goede service levert, hebben wij dat stukje ondersteuning gekregen dat we zochten in een leverancier op het gebied van verspanende producten. Als we problemen hebben in noodsituaties kunnen we altijd snel bij ASP terecht voor een gepaste oplossing.
ASP zorgt voor minder zorgen op de werkvloer en hierdoor hebben we tijd voor hetgeen waar we goed in zijn. De korte lijnen tussen ASP en JR Fijnmetaal zorgen voor een goede samenwerking.”

Aldus Ruben Verdonschot, JR Fijnmetaal