Noris-REIME

Sinds 2010 completeert Noris het pakket voor ons als het gaat om het tappen en uitwendig schroefdraadsnijden. Met een ervaring van bijna 100 jaren welke opgedaan is in het Duitse Feught, absoluut behorende tot de top op het gebied van tappen. Gezien het feit dat men enkel en alleen tappen produceert, durven wij te zeggen dat ze alle tijd en expertise gebruiken om dit hoogwaardige product steeds weer verder door ontwikkelen.

Verkrijgbaar zijn de tappen voor metrisch, metrisch-fijn, BSW/BSF/BSP, UNC/UNF/UNEF en PG/Tr/NPT/Rc/Rp/R. Met name de tappen voor metrisch en metrisch fijn zijn verkrijgbaar voor de meest uiteenlopende materialen te kunnen tappen. Verkrijgbaar vanaf M1 tot en met M52. Roltappen behoren eveneens tot het assortiment in zowel metrisch alsook metrisch-fijn.

Sinds onze samenwerking startte in 2010 is het nauwelijks voorgekomen dat een besteld artikel niet voorradig bleek te zijn. Speciale tappen en tappen welke niet in de catalogus zijn opgenomen kunnen gemiddeld binnen 3 werkweken aangemaakt worden. Indien de “blank” voorradig is, kan dit soms al binnen één week gerealiseerd worden!