Merken

Naast onze hoofdmerken ARNO, Kemmler en OML hebben wij nog vele andere leveranciers waar wij onze special products vandaan halen. Wij hebben alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. Daar selecteren wij onze merken dan ook op.

Arno Werkzeuge

Onze hoofdvertegenwoordiging sinds 2004 en exclusief voor Nederland. Gevestigd in Ostfildern nabij Stuttgart en sinds 1962 zeer actief in de ontwikkeling van verspanende gereedschappen, net daar waar de meesten een steek laten vallen.
Meer informatie

OML (Officina Meccanica Lombarda)

Sinds 1 juli 2014 exclusief vertegenwoordigd in Nederland bij ASP. OML is helemaal van deze tijd. Zij passen de nieuwste technologie toe om met de beste producten de beste oplossing voor hun klanten te bieden.
Meer informatie

Kemmler GmbH

Kemmler fabriceert kwaliteitsproducten voor de hoogste precisie een efficiëntie in de metaalbewerking. Wij bieden technisch hoogstaande kwaliteit met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Meer informatie

Amaya

Amaya De Franse fabrikant Amaya vertegenwoordigen wij sinds 2006 exclusief voor de Nederlandse en de Belgische markt. De relatief jonge fabrikant heeft in Frankrijk inmiddels een stevig aandeel in de markt van de verspanende industrie en de markt van de vliegtuigbouw alsmede de speciaal gereedschappen bouw.
Meer informatie

HAHN+KOLB

Verspaning, spantechniek meet / kalibratie gereedschappen, bedrijfsinrichting, handgereedschappen, slijp / schuurmiddelen, olie / chemische producten, elektrische gereedschappen en machines.
Meer informatie

Pokolm

Een verhaal vol kwaliteit POKOLM biedt al meer dan 20 jaar praktijkgerichte gereedschapssystemen uit één hand. In de jaren 80 zijn we begonnen als een klassiek familiebedrijf. . Gedetailleerde knowhow en moderne systemen garanderen een constant hoge kwaliteit. En dat heeft een lange traditie bij POKOLM.
Meer informatie

Hydrokomp

Hydrokomp ontwerpt, produceert en verdeelt hydraulische componenten van hoge kwaliteit, koppelsystemen en klemtechnologie - gemaakt in Duitsland volgens DIN EN ISO 9001:2008.
Meer informatie

Noris-REIME

Sinds 2010 completeert Noris het pakket voor ons als het gaat om het tappen en uitwendig schroefdraadsnijden. Met een ervaring van bijna 100 jaren welke opgedaan is in het Duitse Feught, absoluut behorende tot de top op het gebied van tappen.
Meer informatie

Canela

Alle gereedschappen worden geproduceerd door ultramoderne bewerkingsfaciliteiten. Met de hoogste kwaliteitsnormen. En onderworpen aan de strengste kwaliteitscontrole. Het resultaat is de beste kwaliteit. Stuk voor stuk.
Meer informatie